fbpx
Select Page

The Paladyne E1000MP pištolj za obranu od dronova

by | 27.10.20.

Ne znate kako zaustaviti dosadnu susjedu koja koristi dron da bi vas snimala dok kosite travnjak? Mi znamo kako.

Suton je, upravo ste pokosili travu i sjeli uz pivo na terasu i vruće vam je pa ste skinuli majicu. Ahhh, kako je dobro malo se opustiti… Iznenada vas iz uživanja trgne dosadno zujanje – susjeda Mara opet špijunira dronom. Vjerojatno opet sve snima i onda snimke gleda doma uz čašu vina. Nikako naći mir uz deprivirane susjede. Kako si pomoći? Paladyne ima rješenje.

Ako želite ometati komande, video signal ili navigacijski signal gotovo bilo kojeg komercijalnog drona, Drone Defense ima pljucu za vas. 

Paladyne E1000MP ne samo da dolazi u malom, elegantnom i kompaktnom paketu za lako svakodnevno nošenje, već se može postaviti i na pušku, što ga čini privlačnim gadgetom za vlasnike oružja koji žele zaštititi svoju imovinu od problematičnog škicanja dosadne susjede. Najbolji dio E1000MP je činjenica da nije uopće destruktivan. Umjesto da ometa sve sisteme drona, napravljen je da se kontrola, GPS i video signal prekinu s udaljenosti više od 1 kilometar, omogućujući dronu povratak na mjesto polijetanja.  Zamislite kako će Mara biti razočarana kad joj se novi HD špijunski dron vrati na prozor.

Pištolj teži 3,5 kilograma i poremetiti može susjedov dron do 1 kilometar udaljenosti. 

Cijena je samo na upit, ali ima li mir u dvorištu cijenu?

Izvor: hiconsumption

Foto: dronedefence

Sviđa ti se članak? Podijeli ga:
Možda te zanima